Arco Real Estate е агенция за недвижими имоти, която може да се погрижи за вашия имот! Като една от водещите агенции за имоти, която работи от 2006 година на българския пазар, ние предлагаме широк спектър от услуги, свързани с покупко-продажбата на имоти в цялата страна.

Защо да се доверите на Arco Real Estate?

*преди да предоставим имот за продажба правим подробно проучване на обекта;
*не подценяваме и най-малкия детайл и осигуряваме реални снимки и подробно описание на имота;
*запознаваме ви с всички етапи, през които трябва да премине сделката;
*консултираме ви и извършваме подробни анализи;
*предоставяме реална информация за цените на имотите в избрания от вас район;
*работим с брокери, които знаят как да ценят времето ви и могат да ви предложат оферти, които наистина да ви заинтригуват;
*стремим се да предлагаме имоти на достъпни цени и в райони с добра локация и изградена инфраструктура;
*гъвкави сме и се вслушваме в желанията и изискванията ви;
*перфекционисти сме в работата си и с нас няма да сгрешите.

Какви са нашите предимства?

Отговорност и доверие – Ние подхождаме към всеки един наш клиент отговорно и с разбиране, тъй като няма нещо по-важно от доверието. От момента, в който ни потърсите, ние ще ви изслушаме и ще се заемем с поверената ни задача. За нас няма невъзможни сделки!
Коректност – Вие сте хората, които са ни се доверили, а ние сме компанията, която може да удовлетвори желанията ви. А това може да стане единствено, ако сме коректни и открити един с друг.
Професионализъм – Брокерите, които работят в Arco Real Estate висококвалифицирани и притежават сертификат за придобиване на квалификация „Брокер” към МОН.
Добри цени – Като агенция за недвижими имоти, която оперира на територията на страната ние се стремим да предлагаме имоти, които да бъдат достъпни като цени за повече българи.

Ние ценим вашето време и пари!

Компанията ни е част от международната агенция Arco Vara Group – компания с дългогодишни традиции в продажбата на недвижими имоти в Европа.

Категории: Discovery

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *